Business & Management programs received a top ranking in the QS World University Rankings 2022

December 19, 2022 by No CommentsBuilding on ADU’s successful track record in the QS World University Rankings, our College of Business has received a global ranking of 501-550 and a national ranking of four in the prestigious QS World University Rankings by Subject category for its continued excellence in delivering Business and Management programs. Congratulations to all faculty, staff and students involved – your hard work has been recognized.

دراسات الأعمال والإدارة في جامعة أبوظبي ضمن الأفضل عالمياً ومحلياً حسب تصنيف كوكاريللي سيموند العالمي المرموق وفق الموضوعات للعام 2022

استكمالاً لسجل النجاحات الكبير الذي حققته الجامعة ضمن تصنيفات كيو أس العالمية، سجلت دراسات الأعمال والإدارة بكلية إدارة الأعمال في جامعة أبوظبي إنجازاً أكاديمياً جديداً بحصولها على تصنيف عالمي ضمن أفضل 501-550 جامعة عالمياً والرابعة محلياً حسب تصنيف كوكاريللي سيموند العالمي المرموق وفق الموضوعات للعام 2022، وذلك تقديراً لتميُّزها المتواصل في تقديم برامج الأعمال والإدارة عالية الجودة. نبارك لجميع الهيئات التدريسية والإدارية والطلبة في الكلية على هذا التقدير العالمي لجهودكم.

Source

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *